Maarten ten Kate - 18-06-2021

Pot Jonker Advocaten wordt ambassadeur van Haarlem

Pot Jonker Advocaten is een partnerschap aangegaan met Haarlem Marketing. Haarlem Marketing is de marketingorganisatie van Haarlem voor destinatiemarketing. In samenwerking met publieke en private partijen zet de instelling Haarlem op een eenduidige en inspirerende manier op de kaart. Onder Haarlem Marketing vallen tevens het Haarlem Convention Bureau, VVV Haarlem en Anno Haarlem.

Waardevol partnerschap

“Haarlem Marketing werkt er, samen met haar partners, aan om bezoek naar regio Haarlem te stimuleren en de pijlers van de stad onder de aandacht te brengen; cultuur, gastronomie, winkelen en de ligging. De stimulatie van bezoekers naar de regio draagt bij aan de economische
spin-off van de stad. Om deze positieve lijn vast te houden is het belangrijk dat we samenwerken. Een breder draagvlak vergroot onze slagvaardigheid. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het ambassadeurschap van Pot Jonker Advocaten”, aldus Anne-Marije Hogenboom, directeur van Haarlem Marketing.

Pot Jonker Advocaten & Haarlem

“Ons kantoor is al sinds 1930 gevestigd in Haarlem. Hoewel wij inmiddels ook veel werken voor landelijke opdrachtgevers, voelen we ons erg verbonden met de stad. Wij vinden het dan ook leuk en belangrijk om met het ambassadeurschap iets terug te doen voor de stad waaraan we zo veel te danken hebben”, aldus Maarten ten Kate (partner Ondernemingsrecht Pot Jonker Advocaten).