MVO

Wij zien onze rol als advocaat breder dan enkel het verstrekken van juridisch advies. Door een brede maatschappelijke kijk op zaken zijn wij in staat onze cliënten nóg beter van dienst te zijn. Aan onze maatschappelijke betrokkenheid geven we daarnaast concreet invulling op uiteenlopende manieren.

Partner culturele en maatschappelijke doelen

We leveren een actieve bijdrage aan culturele en maatschappelijke doelen. Zo zijn we hoofdsponsor van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, de Toneelschuur en ABC Architectuurcentrum, zijn we sponsor van Landschap Noord-Holland en zijn we als ambassadeur verbonden aan Haarlem Marketing.  Tevens delen we onze kennis en ervaring voor de rechten van advocaten in het buitenland via deelname aan Lawyers for Lawyers en ondersteunen we ideële organisatie in het realiseren van hun ambities via ons partnerschap met Impact Matters. Ook leveren we jaarlijks een fysieke bijdrage aan een goed doel of instelling en nagenoeg al onze advocaten oefenen diverse nevenfuncties uit in besturen van verschillende culturele en maatschappelijke instellingen.

Duurzaamheid

Om ons werk zo duurzaam mogelijk te maken investeren we in uiteenlopende verduurzamingsmaatregelen. We faciliteren een zo energiezuinige manier van verplaatsen door kantoorfietsen en onze elektrische kantoorauto beschikbaar te stellen voor iedereen op kantoor.

We leveren een actieve bijdrage aan

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem 1
ABC Architectuurcentrum
Landschap Noord-Holland
Impact Matters 1
Lawyers for Lawyers
Toneelschuur
Haarlem Marketing