Over Pot Jonker Advocaten

Partner in ambities

Pot Jonker Advocaten is een advocatenkantoor met ruim 25 gespecialiseerde en doortastende advocaten. Vanuit ons kantoor in Haarlem werken we sinds 1930 aan complexe zaken voor (beursgenoteerde) ondernemingen, instellingen en overheden. Wij onderscheiden ons door tegen concurrerende tarieven topkwaliteit juridische dienstverlening te bieden, op een praktische “hands on” manier. Onze advocaten zijn benaderbaar, kunnen snel schakelen en brengen problemen terug tot de kern.

Wij geloven in partnerschap. Dat betekent dat wij nauw betrokken bij onze cliënten, proactief meedenken en investeren in duurzame relaties. Op die manier leveren wij een wezenlijke bijdrage aan de ambities van onze cliënten.

Netwerk

Om structureel juridische en organisatorische kennisdeling te bevorderen zijn we aangesloten bij Netlaw. Dit is het grootste landelijke samenwerkingsverband van geselecteerde en onafhankelijke advocatenkantoren in Nederland.

Onze advocaten

Babette Blaisse

Babette Blaisse

Advocaat, Partner Vastgoed & Aanbestedingen
Jan Coen Binnerts

Jan Coen Binnerts

Advocaat, Partner Overheid & Bestuur
Robbert Boesveld

Robbert Boesveld

Advocaat, Partner Litigation & ADR, Overheid & Bestuur
Marieke Dankbaar

Marieke Dankbaar

Advocaat, Partner Overheid & Bestuur
Floris Diepraam

Floris Diepraam

Advocaat, Partner Litigation & ADR, Onderneming & Insolventie
Esther Dubach

Esther Dubach

Advocaat Vastgoed & Aanbestedingen

"The team takes a very practical approach to disputes and also provides realistic forecasts. In addition, they are very accessible and they know how to make complex matters simple."

The Legal500 - 2022

"Pot Jonker has the unique ability to combine in-depth legal knowledge with a practical approach."

The Legal 500 - 2020

"Highly skilled with genuine interest in our company and our strategy."

The Legal 500 - 2020

"Ieder jaar doet Property NL onderzoek naar de belangrijkste vastgoedkantoren in Nederland. Ook in 2023 stond Pot Jonker Advocaten in het overzicht van toonaangevende vastgoedkantoren."

PropertyNL - Top Vastgoedjuristen 2023