03-09-2020

Partnerschap Pot Jonker Advocaten met Impact Matters officieel van start

Pot Jonker Advocaten is als partner toegetreden tot het netwerk van Impact Matters. Impact Matters koppelt experts uit het bedrijfsleven als vrijwilliger aan ideële organisaties. Deze experts delen hun relevante kennis, ervaring en inzichten, belangeloos om de ambities van uiteenlopende organisaties te realiseren.

Grote diversiteit aan ideële organisaties en projecten

De variatie aan ideële organisaties waarvoor Impact Matters werkt is groot; van goede doelen, tot instellingen in de sociale dienstverlening, milieu en educatie. Daardoor zijn de projecten die bij hen worden ondergebracht ook enorm divers. Vaak betreft het specifieke managementvraagstukken.

Waardevol partnerschap

“We zijn ontzettend blij met het partnerschap van Pot Jonker Advocaten. De hooggespecialiseerde juridische kennis die Pot Jonker Advocaten in huis heeft is in de diverse vraagstukken van onze opdrachtgevers heel waardevol. Daarnaast past de manier van werken van de Pot Jonker advocaten ook goed bij onze werkwijze. Door de tijdelijkheid van een project is het belangrijk dat onze partners proactief, toegankelijk, doortastend en helder zijn in hun plan van aanpak. Dat zijn de advocaten van Pot Jonker bij uitstek!”, aldus Henriette van Eeghen, oprichtster van Impact Matters.

Rol als advocaat in brede context

Waarom is de samenwerking met Impact Matters waardevol voor Pot Jonker Advocaten? “Om als advocaat to-the-point juridisch advies te kunnen geven is het belangrijk je ogen open te houden voor wat er speelt in de maatschappij. Via Impact Matters krijgen onze advocaten de mogelijkheid om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan diverse goede doelen en in een bredere context te opereren. Dit stimuleert de creativiteit en het probleemoplossend vermogen, zowel bij ervaren als net startende advocaten. Tegelijkertijd verrijkt de samenwerking met Impact Matters onze advocaten in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Maar voorop staat dat het maatschappelijk doel van deze organisaties wordt bereikt. We kijken er naar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan hun ambities”, aldus Babette Blaisse-Verkooijen, partner en advocaat aanbestedingsrecht.