Maarten ten Kate - 17-05-2021

Pot Jonker Advocaten adviseert bij overname Speakers Academy®

Speakers Academy® heeft een nieuwe eigenaar gekregen. Oprichter Albert de Booij heeft de meerderheid van zijn aandelen verkocht aan Marie-Leontine de Graaf, eigenaar van werving- en selectiebureau Board Refreshment. Maarten ten Kate, partner bij Pot Jonker Advocaten en gespecialiseerd in M&A en corporate governance, heeft in deze transactie de koper bijgestaan.

Over Speakers Academy®

Speakers Academy® is in 1997 opgericht en is het grootste sprekersinstituut in Nederland met duizenden sprekers. Het vertegenwoordigt de meest invloedrijke experts en autoriteiten in Nederland en over de grens (actief in 69 landen) en publiceert jaarlijks het ACADEMY® Magazine. Samen met de sprekers creëert Speakers Academy® betekenisvolle en innovatieve verhalen voor Nederlandse en internationale klanten en hun publiek. Verder adviseert Speakers Academy® haar klanten over sprekers en onderwerpen voor live en digitale bijeenkomsten met stakeholders. Speakers Academy® bemiddelt sprekers voor keynote presentaties, webinars, workshops en dagvoorzitterschappen. Om geïnteresseerden te laten ervaren wat er allemaal mogelijk is, worden tweewekelijks webinars georganiseerd.

Meer lezen over deze transactie?

Lees hier het volledige artikel ‘Sprekersbureau achter Pim Fortuyn krijgt nieuwe eigenaar’ op FD.nl (inloggen noodzakelijk).

Of  lees het artikel als pdf op onze website.