Oscar van der Pol, Cathelijne Otte - 01-03-2022

Pot Jonker Advocaten benoemt twee associate partners

Met ingang van 1 februari 2022 zijn Oscar van der Pol, procesrecht specialist, en Cathelijne Otte, huurrecht specialist, benoemd tot associate partner bij Pot Jonker Advocaten.

Commerciële (proces)praktijk

Oscar van der Pol maakt deel uit van de commerciële (proces)praktijk en is gespecialiseerd in het handelsrecht, met name op het gebied van distributie en franchising, en in het economisch ordeningsrecht (mededingingsrecht en aanbestedingsrecht).

Oscar adviseert en procedeert met name voor (beursgenoteerde) ondernemingen, zowel voor de bestuursrechter (met name op het gebied van oneerlijke overheidsconcurrentie) en de civiele rechter.

Oscar is sinds 2013 werkzaam voor Pot Jonker Advocaten.

Commerciële huurrecht

Cathelijne Otte is 1 februari 2022 bij Pot Jonker Advocaten gestart en maakt deel uit van de vastgoedsectie. Cathelijne is gespecialiseerd in het commerciële huurrecht, met een bijzondere focus op logistiek, zorg, retail en hotels.

Cathelijne adviseert, en procedeert voor, zowel huurders als verhuurders over alle zaken die te maken hebben met de (ver)huur van (te ontwikkelen) commercieel vastgoed. Tot haar cliënten behoren bijvoorbeeld (institutionele) beleggers, vastgoedvermogensbeheerders, ontwikkelaars, (overheids)instellingen, (grote) retailers en andere eindgebruikers. Daarnaast is Cathelijne als vaste medewerker verbonden aan het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte, waarin zij regelmatig publiceert.

Voor deze stap was Cathelijne meer dan dertien jaar werkzaam als advocaat in de vastgoedpraktijk van achtereenvolgend Stibbe en Simmons & Simmons LLP. Met de komst van Cathelijne versterkt Pot Jonker haar breed georiënteerde vastgoedteam.