Marieke Dankbaar - 12-11-2020

Marieke Dankbaar toegetreden tot bestuur Netlaw

Pot Jonker advocaat Marieke Dankbaar, is toegetreden tot het bestuur van Netlaw. Als bestuurslid met de portefeuille opleidingen is zij (mede) verantwoordelijk voor een belangrijk aspect van Netlaw: de opleidingen van de NetlawAcademy.

Vaste schakel in de Netlaw opleidingen

Sander van Essen, directeur van Netlaw: “Marieke is al jaren coördinator van de sectie bestuursrecht van de NetlawAcademy. Zij organiseert al ruim 16 jaar vier keer per jaar een cursus voor de sectieleden, allen advocaat bij onze lidkantoren. We zijn daarom blij dat zij nu tot het bestuur is toegetreden. We kijken uit naar de nieuwe stappen die we op opleidingsgebied met Marieke en uiteraard met de andere bestuursleden kunnen gaan zetten.”

Coronaproof kennisdelen met afwisseling

“Een belangrijke reden dat wij, Pot Jonker Advocaten, zijn aangesloten bij Netlaw is omdat wij zo structureel onderling juridische en organisatorische kennis kunnen delen en bevorderen. Waar de opleidingsbijeenkomsten voor de corona-uitbraak een moment waren om kennis op te doen, kennis te maken met andere advocaten en kennis onderling te delen, staat NetlawAcademy net als andere opleiders nu voor een uitdaging. De kwaliteit van de NetlawAcademy opleidingen is hoog en door NOvA erkend. Maar hoe houd je in de noodgedwongen online varianten langdurig de kwaliteit zo hoog? En hoe borg je dat de vorm en de inhoud afwisselend, inspirerend en – niet in de laatste plaats – verbindend blijven? Aan deze en vele andere vraagstukken hoop ik een bijdrage te leveren”, aldus Marieke Dankbaar.

Over Netlaw

Netlaw is het grootste landelijke samenwerkingsverband van geselecteerde onafhankelijke advocatenkantoren in Nederland.