30-01-2020

In MR: Stage lopen bij Pot Jonker is een opstap naar meer

Stage lopen bij Pot Jonker Advocaten, Tim van Opzeeland ging de uitdaging aan. Waarvoor koos hij voor Pot Jonker Advocaten, welke verwachtingen had hij en wat vergeet hij nooit meer van zijn stageperiode? Tim geeft op deze en nog andere vragen antwoord in de rubriek Student-stagiair van de week in MR.

Waarom heb je voor Pot Jonker Advocaten gekozen?

Ik was bewust op zoek naar een middelgroot advocatenkantoor. Ik wilde niet een van de vele stagiaires zijn, maar juist door middel van goede begeleiding veel leren en ervaren of de advocatuur echt bij mij paste. Ik woon in Haarlem, waardoor Pot Jonker Advocaten voor mij een bekende naam was en daarnaast had een kennis van mij ervaren hoe leerzaam het was om bij Pot Jonker stage te lopen.

Stage was de opstap naar meer

Ik vind het gaaf dat mijn stage heeft geleid tot mijn eerste baan. Een stage bij Pot Jonker staat voor mij dus echt voor een opstap naar meer. Ik heb mijn praktische kennis en ervaring verder uit kunnen breiden.

Hele artikel lezen?

Tim zijn stage-ervaringsverhaal is in de rubriek Student-stagiair van de Week op de site van MR. Studenten helemaal te lezen.

Interesse in stagelopen bij Pot Jonker Advocaten?

Check onze student-stage vacature.

Of interesse in werken bij Pot Jonker Advocaten?

Check onze andere vacatures.