06-10-2020

Pot Jonker opgenomen in de Top Vastgoedjuristen van PropertyNL

De PropertyNL Top Vastgoedjuristen is weer bekend gemaakt. We zijn trots dat Pot Jonker Advocaten wederom is opgenomen in deze mooie lijst!

Jaarlijks onderzoek onder vastgoedjuristen

Het jaarlijkse onderzoek van PropertyNL onder vastgoedjuristen komt elk najaar uit en biedt een overzicht van de kantoren binnen het vastgoedrecht. Zoals PropertyNL zelf stelt, “maken in Nederland een kleine 60 kantoren de dienst uit voor dé spelers in het vastgoed: overheid, beleggers, ontwikkelaars en corporaties.”

Adviseren en procederen in uiteenlopende vastgoedprojecten

Advocaten Pieter Nabben en Jan Coen Binnerts gespecialiseerd in vastgoedrecht en bestuursrecht reageren op de vermelding van ons kantoor in deze lijst.

“We hebben dit jaar weer mooie adviestrajecten en procedures mogen begeleiden. Deze varieerden van aanbestedingsvraagstukken en erfpachtherstructurering tot de herontwikkeling en -inrichting van openbare gebieden zoals stations en boulevards”, aldus Jan Coen Binnerts.

“De samenstelling van de PropertyNL Top Vastgoedjuristen wijzigt elk jaar wel iets. Des te mooier dat ons kantoor weer onderdeel is van deze lijst”, aldus Pieter Nabben.

Omschrijving Pot Jonker in deze lijst

Lees hier het volledige profiel van Pot Jonker Advocaten zoals opgenomen in de Top Vastgoedjuristen.

Vastgoedjuristen Top 60 online bekijken?

De hele Top Vastgoedjuristen is uiteraard ook online te bekijken op de website van PropertyNL. Let op: inloggen is nodig.