20-04-2021

Pot Jonker Advocaten ook in 2021 weer opgenomen in The Legal 500

Ook dit jaar is ons kantoor weer opgenomen in de wereldwijde ranglijst van advocatenkantoren, The Legal 500. Advocatenkantoren worden op basis van gedegen en objectief onderzoek naar de ervaring van cliënten en de feedback van vakgenoten opgenomen in The Legal 500. We zijn verheugd dat ons kantoor door cliënten wordt gewaardeerd om onze proactieve, snelle en pragmatische manier van adviseren en met diepgaand begrip van de bedrijfsactiviteiten en procedures.

Waardevolle feedback cliënten en vakgenoten

“De waardering voor ons kantoor in het algemeen en specifiek met aanbevelingen voor onze commerciële procespraktijk stemt ons zeer tevreden. Het is fijn om te zien dat de manier waarop wij het liefst voor onze cliënten werken ook door hen wordt gewaardeerd”, aldus Floris Diepraam, advocaat Ondernemingsrecht & Insolventie en tevens hoofd van de commerciële procespraktijk.

Ons kantoor omschreven door onze cliënten

Een selectie uit de referenties naar aanleiding van het Legal 500 onderzoek naar ons kantoor zijn:

‘The team takes a very practical approach to disputes and also provides realistic forecasts. In addition, they are very accessible and they know how to make complex matters simple.’

‘They understand exactly what is going on in the company and take this into account in their advice.’

‘They have in-depth legal knowledge always focused on solving the problem, preferably without a court procedure.’

‘Quick and pragmatic advisers who have a great response time and are legally sound.’

Meer informatie over onze Legal 500 ranking?

Op de website van The Legal 500 is meer informatie te vinden over ons kantoor, onze ranking, cliënten en referenties van cliënten.