26-09-2022

In memoriam - Ernst Seunke

Tot onze grote ontsteltenis hebben wij vernomen dat onze oud-kantoorgenoot Ernst Seunke vorige week donderdag plotseling is overleden.

Ernst was vanaf de fusie tussen Pot Jonker en Seunke, Wiebosch & Mulder in 2005 tot en met 2017 als partner aan ons kantoor verbonden. Een tijdlang droeg ons kantoor zijn naam (Pot Jonker Seunke). Hij is van grote betekenis geweest voor ons kantoor, niet alleen vanwege zijn vakinhoudelijke kwaliteiten maar zeker ook vanwege zijn ongeëvenaarde toewijding en voorbeeldfunctie. Ernst was een uiterst capabele en gedreven collega, die de juridische strijd niet schuwde en door zijn cliënten op handen werd gedragen.

Nadat hij zijn loopbaan elders had voortgezet, besloot Ernst eind vorig jaar om het wat rustiger aan te doen en zich na bijna 50 jaar als advocaat te laten uitschrijven. Enkele van zijn cliënten bleef hij nog als juridisch adviseur bijstaan. Hij hoopte - eindelijk - meer tijd te kunnen besteden aan zijn familie. We hadden graag gezien dat Ernst nog vele jaren van deze nieuwe levensfase had kunnen genieten. 

Auto Draft 4