Werken bij Pot Jonker Advocaten

Pot  Jonker is altijd op zoek naar ambitieus juridisch talent. Pot Jonker is een kantoor in het hart van Haarlem waar  ongeveer 30 advocaten werken. De sfeer is informeel. De advocaten streven continu met plezier naar de beste kwaliteit ten behoeve van hun cliënten. Voel jij je hiertoe aangetrokken? Kijk dan welke mogelijkheden er voor jou bestaan.

Het kantoor

Pot Jonker kantoor heeft een uitstekende reputatie op het gebied van het arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht, vastgoedrecht, aanbestedingsrecht, insolventierecht, (civiel) procesrecht en het ondernemingsrecht. We werken op hoog niveau aan interessante en uitdagende zaken voor cliënten, uiteenlopend van het midden- en kleinbedrijf tot (internationale) beursgenoteerde ondernemingen. Pot Jonker is in staat om haar cliënten van a tot z bij te staan. De cassatiepraktijk staat cliënten desnoods bij tot de Hoge Raad.

De sfeer op kantoor is informeel en collegiaal. De collega’s zijn betrokken en hechten veel belang aan goede onderlinge contacten. Daarnaast is een goede balans tussen werk en privé het uitgangspunt.

Pot Jonker is aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van zeventien geselecteerde advocatenkantoren. Onderdeel van Netlaw, is de Netlaw Academy waar onze advocaten door het jaar heen hoogwaardige en diepgaande (praktijk)cursussen kunnen volgen.

Advocaat stagiaire – lees meer

Advocaat medewerkerlees meer