Ons kantoor

Van oudsher sterk

Pot Jonker Advocaten N.V. is een van de grote kantoren in Haarlem.

De geschiedenis van ons kantoor begint al in de jaren dertig van de vorige eeuw, als Hendrik Jan Pot zich vestigt als advocaat in Haarlem. De gedreven Pot verwerft groot aanzien binnen de Haarlemse balie en neemt in 1950 een van de eerste vrouwelijke advocaten in dienst. In 1986 fuseert het kantoor van Pot met het eveneens gerenommeerde kantoor Jonker c.s.

We zijn trots op onze wortels en houden onze goede naam hoog. We weten wat er speelt, kennen de juiste mensen en kanalen. Zo kunnen we op een zeer efficiënte manier naar de beste oplossing voor uw zaak zoeken.

Wij houden van korte lijnen, snel schakelen, zijn makkelijk bereikbaar en hebben een hoge kwaliteit voor concurrerende tarieven. Dat is waar we ons in onderscheiden.

Pot Jonker Advocaten is aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van zeventien geselecteerde advocatenkantoren.

Tevens is Pot Jonker Advocaten met haar commerciële procespraktijk in de wereldwijde en jaarlijks verschijnende ranglijst van advocatenkantoren, genaamd The Legal 500, opgenomen. Deze ranglijst wordt samengesteld op basis van objectief onderzoek naar de ervaring en feedback van cliënten en vakgenoten.

Netlaw