Seminar Arbeidsrecht in 2020 met professor Verhulp

31-10-2019 14:30 tot 05-05-2021 18:00

Wet arbeidsmarkt in Balans en overige actualiteiten

Het arbeidsrecht is volop in beweging. Van de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) per 1 januari 2020 tot de compensatieregeling transitievergoeding per 1 april 2020 en de plannen van Minister Koolmees voor (het inzetten van) ZZP’ers. Het zijn allemaal wijzigin­gen die uw organisatie kunnen raken en daarom nodigen wij u uit voor ons seminar over het Arbeidsrecht in 2020.

Samenwerking Pot Jonker Advocaten & professor Verhulp

Wij organiseren het seminar samen met niemand minder dan prof. mr. Verhulp. Prof. Verhulp is hoogleraar Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij doceert en publiceert met grote regelmaat en is raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Amsterdam. Prof. Verhulp heeft kritische kanttekeningen geplaatst bij de WAB en het belooft dan ook een enerverende middag te worden.

Waar & wanneer?

Op donderdag 31 oktober 2019 in de Philharmonie te Haarlem (Lange Begijnestraat 11).

Programma

  • Tussen 14.30 en 15.00 uur: ontvangst met koffie en thee
  • Tussen 15.00 en 17.00 uur: inhoudelijk programma (incl. korte pauze)
  • Vanaf 17.00 uur praten wij graag met u na onder het genot van een hapje en een drankje

Voor wie?

Dit seminar is bedoeld voor (bedrijfs)juristen arbeidsrecht en HR/P&O-professionals.

Seminar heeft al plaatsgevonden, terugblikken wel mogelijk

Het seminar heeft al plaatsgevonden. Op onze website en social media kanalen hebben we de tijdens het seminar gedeelde kennis en informatie ook gepubliceerd. Bent u hierin geinteresseerd? Lees dan onze BLOG | Terugblik seminar Arbeidsrecht in 2020. Of bekijk onze videocompilatie van het seminar in Terugblik in beeld | Aftermovie seminar Arbeidsrecht in 2020.

Andere informatie ontvangen naar aanleiding van dit seminar? Laat ons dat weten door een mail te sturen naar seminar@potjonker.nl of neem contact op met een van de advocaten uit ons team Arbeid & Medezeggenschap. U kunt zich daarnaast ook altijd inschrijven voor onze nieuwsbrieven en of eventmailing om bij te blijven van alle actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht en of andere rechtsgebieden.