Levi Jacobs - 27-09-2019

Levi Jacobs beëdigd als advocaat

Levi Jacobs is op 28 augustus 2019 beëdigd als advocaat en werkt bij Pot Jonker Advocaten. Hij is in april 2018 afgestudeerd aan de UvA in rechtsgeleerdheid met als specialisatie de privaatrechtelijke rechtspraktijk en in wijsbegeerte. In september is hij gestart met de beroepsopleiding.

Levi als Starter van de week in Mr.

In de MR licht Levi zijn keuze om advocaat te willen worden verder toe en vertelt hij onder andere over het kantoor Pot Jonker, zijn toekomstperspectief en zijn leukste ervaring tot nu toe. “Ik ben niet begonnen met rechten omdat ik advocaat wilde worden, maar omdat ik nieuwsgierig was naar de toepassing van rechtsregels in uiteenlopende situaties. [...] Tijdens mijn studies begon een carrière als advocaat mij steeds meer aan te spreken omdat ik, in tegenstelling tot het abstracte van mijn opleiding filosofie, het concreet toepassen van het recht interessant vond. Het aanleren van concrete vaardigheden tijdens de beroepsopleiding waarmee je mensen praktisch kan helpen in combinatie met de centrale rol die taal erin speelt en de grote mate van zelfstandigheid binnen de functie, past heel goed bij mij.”

Begeleiden tot gepassioneerd advocaat

Advocate en patroon, Kristianne Horrevorts:"Levi heeft zich in het afgelopen jaar een intelligente en creatieve juridisch medewerker getoond, maar bovenal ook een fijne en betrokken collega. We kijken er naar uit om hem intensief te begeleiden in de aankomende drie jaar zodat hij zichzelf optimaal kan ontwikkelen tot een sterke en gepassioneerde advocaat".

Hele artikel lezen in MR

Het hele artikel over Levi Jacobs als Starter van de week is online te lezen bij Mr.